Reisebeskrivelse Canal0515

Fredag

Jon, Peter, Øyvind, Anders, Tengell og Tharald ankom Market Bosworth. Bodde på Ye Olde Red Lion Hotel. En meget hyggelig gammel pub. Jon og bror ble innkvartert i dobbeltrom med himmelseng.

Lørdag

Fredags ankomne tok taxi til Stoke Golding Wharf, Ashby Boat Company. Her møtte vi Magnar, Trond, Roger og Odd Gunnar, som ankom Birmingham denne morgen, og klarte å samkjøre Taxi til SG.

Ble Møtt av Andrew?.. En hyggelig innehaver

Anders og Peter Ble sendt ut for å gjøre innkjøp. Ble kjørt av en av de ansatte på Ashby Boats. Resten av gjengen ble plassert i et vannhull. Sjakktrekk fra utleierne, båtene våre var ikke klar på ange timer enda. Etter at Andres hadde undervist Peter om det lokale fuglelivet (en dårlig elev) , ankom også vi det felles vannhulet. Vi prøvde et til før vi mente vi hadde tilstrekkelig med styrepils ombord. Etter en kort instruksjon på de to båtene, satte vi avgårde mot Marston Junction. Det var allerede begynt å bli tidlig kveld, så første stopp og overnatting ble LimeKiln Inn. Her fikk vi både mat og drikke. Øyvind sto for utdeling av rekvisitter, blant annet gule Luer fra Felleskjøpet. Navnsatt av Odd Gunnars kone Nina. Dette vakte stor åtgaum… Gule luer fra felleskjøpet kan muligens fortsatt observeres hengende i kvister og trær langs de engelske kanaler.

Søndag

Odd Gunnar og Peter var som vanlig ekstremt tidlig oppe. Dro videre til Sutton Stop, hvor vi spiste lunch?

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Tilrettelagt — Peter 2007/09/16 10:18
%2017/%10/%18 %09:%Oct